NB II

Bodnár László is Kisvárdán?

A 34 éves védő is a másodosztályú csapatnál edz.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Az NB II-es Kisvárda keddi edzésén már Popovics Bertold és Bodnár László is jelen lesz. A fiatal Popovics legutóbb Nyíregyházán szerepelt, de immár a megyei riválist erősíti. Bodnár László jelezte, hogy szívesen készülne Kisvárdán, az ő leigazolásáról később döntenek.

Popovics Bertold korábban Újpesten és a Vasasban játszott, az egykori 46-szoros válogatott Bodnár László pedig az osztrák Salzburg, az ukrán Dinamo Kijev, a holland Roda, illetve a Debrecen, a Nyíregyháza és a Pécs játékosa volt – írja a kisvárdai klub szurkolói honlapja.

A 26 éves kameruni középpályás, Yves Simplice Mboussi különös útja a végéhez közeledik, hiszen megérkezett Kisvárdára, de az adminisztrációs ügyei még most sem teljesen rendezettek, ám ez is hamarosan megoldódhat.

Fél évre szóló névadó szponzori szerződést kötött pénteken a klub, valamint a kisvárdai székhelyű Master Good Kft. A megállapodás értelmében az NB II-es együttes a bajnoki évad végéig Kisvárda-Master Good néven szerepel. A támogatást hosszabb távon tervezik a felek, ennek újratárgyalására a bajnokság végén kerülhet sor – írja a klub honlapja.

Olvasói sztorik