NB II

Váratlanul érte a szerződésbontás

Az ősszel sérülés miatt kevés lehetőséghez jutó Minczér Tibor iránt a Kisvárda érdeklődik.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A Nyíregyháza NB II-es csapatánál hétfőn jelentették be, hogy közös megegyezéssel szerződést bontottak a rutinos Minczér Tiborral, aki nyolc évet töltött a klubnál. A 29 esztendős középpályás egy sérülés miatt kevés játéklehetőséget kapott ősszel, mindössze négy bajnokin lépett pályára. Barczi Róbert ügyvezető a klub honlapján elmondta, hogy a példamutató hozzáállású labdarúgó tavasszal is csak ritkán kaphatna lehetőséget, azt pedig nem szeretnék, hogy a kispadon, vagy a lelátón üljön.

A Rangadó.hu megkereste a nyíregyházi születésű labdarúgót, aki elmondta, meglepődött, amiért szerződést bontott vele a klub.

– Meglepett, hogy távoznom kell. Megmondom őszintén, elég váratlanul érintett – kezdte Minczér Tibor. – A sport azonban ezzel jár, benne van a pakliban, hogy cserélődnek az emberek. Most én estem bele ebbe a kalapba. Az ősz folyamán volt egy részleges oldalszalag-szakadásom, amiből csak a szezon végére épültem fel. Szeptember elején történt a sérülés, a debreceni Ligakupa-meccsen. A végére tudtam csak újra beszállni, az Eger elleni Magyar-Kupa mérkőzésen már játszottam.

A rutinos játékos elárulta, hogy a másodosztályú megyei rivális Kisvárda részéről már történt megkeresés, de nem akarja elkapkodni a döntést.

– Vannak lehetőségeim, de egyelőre nem kapkodok, nem akarom elsietni a döntést. A Kisvárda részéről volt megkeresés, de tényleg nem tudom még, hogy hol folytatom – mondta Minczér Tibor.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik