NB II

Edzőváltás Kozármislenyben

Szabó Zsolt közös megegyezéssel távozott.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Vasárnap az NB II-ben sereghajtó Kozármisleny SE tulajdonosa, Feleki Attila, és vezetőedzője, Szabó Zsolt értékelte az idei szezon eddigi történéseit, majd úgy álltak fel az asztaltól, hogy a klub érdekében az a legjobb döntés, ha közös megegyezéssel felbontják szerződésüket. A vezetőedző mellett segítője, Mucha József másodedző is távozik a szakmai stábból.

A baranyai klub közleménye nem felejti el hangsúlyozni, hogy az edzőpárosnak is volt köszönhető a kimagasló eredménynek számító ezüstérem az előző szezonban, de a jelenlegi helyzetben változtatásra van szükség. Ez a döntés nem menti fel a játékosokat a felelősség alól, az eredménytelenség több összetevőből áll.

– Én is szemrehányást teszek magamnak, a jelen helyzet az én felelősségem is. Sajnálom a kudarcokat, és kicsit csalódott vagyok – mondta Feleki Attila. – A csapatom mellett a szurkolóinkban is csalódtam, talán túlzottan elkényeztettük őket az elmúlt két évben, és ma már elvárás, hogy a hatalmas különbségeket eltüntessünk a pályán, ami a háttérben van. Nem volt ránk jellemző, hogy szidjuk a játékosokat, vagy elégedetlenkedünk. A legtöbb csapatnak itt NB I-es múltja és jövőképe van.

A tulajdonos a csapatot átmenetileg a klub korábbi kiváló játékosára, Németh Zsoltra bízta, de zajlik az edzőkeresés.

Olvasói sztorik