NB II

Minden idők legrosszabb játéka

Az NB II 14. fordulójában: Kozármisleny–Vasas 1-3.
NB II, 14. forduló
Kozármisleny SE – Vasas FC 1-3 (0-2)
Kozármisleny, 200 néző. Játékvezető: Takács J.
Kozármisleny: Sólyom – Kiss M., Fellai, Vattai, Vég – Pap R., Kovács T. (Nagy E., a szünetben), Banai, Vituska (Tóth A., 72.) – Nagy M. – Varga B. (Cziráki, 52.). Edző: Szabó Zsolt
Vasas: Lékai – Horváth L., Izing, Görgényi, Engel (Recklet, a szünetben) – Berecz, Cseke (Ádám M., 71.), Gál, Nagyházi – Horia – Remili (Boda, 87.). Edző: Dirk Berger
Gólszerzők: Vattai (91.), illetve Berecz (30., 69.), Horia (35.)

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A 16. percben Remili kapott nagyszerű labdát, amikor lőtt, már csak Sólyommal állt szemben, de a hazai kapus bravúrral hárított, majd a kipattanóra is odaért, és kiütötte. A 23. percben Nagy Mihály Krisztián távoli lövése után a vendégek kapusa megcsúszott, de a labda centikkel elment a kapufa mellett. A harmincadik percben Remili kapott labdát a leshatáron, pontosan gurított középre, az érkező Horia nem találta el, Berecz viszont a hálóba lőtt (0-1).

A 35. percben egy szöglet után Sólyom a vonalon maradt, Horia érkezett, és közelről a kapuba fejelt (0-2). Az első félidőt végig a Vasas uralta, mert sokkal agresszívabb felfogásban futballozott. A hazai csapat nagyon erőtlennek tűnt.

A 69. percben Horia lépett ki a leshatáron, középre gurított Remilinek, aki a tisztán érkező Bereczet hozta játékba, aki előbb megállította a labdát, majd a hálóba lőtt (0-3). A 91. percben a Kozármisleny megszerezte a becsületgólt: egy szabadrúgásra Vattia érkezett, és a hálóba fejelt (1-3).

A mérkőzést teljesen megérdemelten nyerte a Vasas, mert végig agresszívebb volt, és jobban akarta a győzelmet. A hazai csapat ilyen rosszul és lélektelenül még nem játszott az idei bajnokságban, de talán az NB II-ben eddig soha – tudósított az onlajnok.com.

Olvasói sztorik