NB II

Bunda volt a ZTE–Ajka kupameccs?

A zalaegerszegi klubtulajdonos bejelentést tesz az MLSZ-nél, és utána indulhat a nyomozás.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Péntek délelőtt a taccs.hu írta meg először, hogy a szerda esti Zalaegerszeg–Ajka (1-2) Magyar Kupa-mérkőzéssel kapcsolatban felvetődhet a fogadási csalás gyanúja.

Nagyon-nagyon erős anyagot kaptunk egy igazán profi, zalaegerszegi Tippmix-játékosról, aki az elmúlt hetekben alaposan megkopasztotta a Szerencsejáték Zrt-t. Facebook-profiljára szinte naponta pakolja fel a száz-kétszázezer forintos nyeremények cetlijeit, és nem tett másképp ezúttal sem. Mindezt nem sokkal a szerdai ZTE–Ajka Magyar Kupa-meccs előtt. Nyilvánosan – írja a taccs.hu.

A ZTE kiesése után a klub elnöke, Nagy Ferenc arról beszélt, elfogadhatatlan volt a számára néhány játékos hozzáállása és túlzott magabiztossága.

Az eset a ZTE berkein belül is felkorbácsolta az indulatokat, hiszen olyan személyről van szó, aki jó kapcsolatot ápol a kék-fehérek egyes külföldi játékosaival. Nagy Ferenc elnök csütörtökön bejelentést tett az Magyar Labdarúgó Szövetségnél az esetről, hiszen ez ilyen esetekben kötelessége is.

– Nagyon szeretném, ha kiderülne az igazság – mondta Nagy Ferenc a zaol.hu oldalon. – Ennek érdekében tettem meg a bejelentést is, ám személy szerint nagyon meg lennék lepődve, ha ennek a dolognak bármi valóságtartalma volna. A játékosokkal beszéltünk, akik nevetségesnek minősítették az egészet. Derüljön ki az igazság, s ha valóban nincs valóságalapja, akkor a hír keltője ellen a ZTE FC jogi lépéséket tesz.

Az MLSZ vélhetően majd tájékoztatja a Központi Nyomozó Főügyészséget is, alighanem újabb szálon indul meg a nyomozás.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik