NB II

Jól halad a felépülése

Piller József sérülése lassan már a múlté, de csapatot még nem keres magának a korábbi egri játékos.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Még mindig nincs csapata az Egri FC korábbi játékosának, Piller Józsefnek. A 25. születésnapját pénteken ünneplő középpályásnak március elején elszakadt a keresztszalagja. Mostanság egyre jobban halad a rehabilitációjával, hamarosan már a labdázást is elkezdheti. Azt mondja, amíg nincsen tökéletesen állapotban, nem foglalkozik a csapatkereséssel.

A Rangadó.hu érdeklődésére Piller József elmondta, amint újra teljesen egészséges a lába, ismét az első osztályba kerülés lesz a célja.

– Köszönöm szépen, már sokkal jobban vagyok, már nincs sok hátra – mondta Piller József. – Hamarosan vissza fogok tudni térni, aminek nagyon örülök. Jelenleg biciklizek, erősítem a lábamat. Úgy érzem, a combom egyre jobb állapotban van, lassan már a futást és a labdázást is elkezdhetem. Szerencsére van egy nagyon jó erőnléti edzőm Fekete János személyében, neki köszönhetem, hogy ilyen szépen halad a felépülésem. Reményeim szerint egy-másfél hónapnál már nem tarthat tovább ez a szakasz. Nagyon ki vagyok már éhezve a focira, hiszen gyerekkorom óta nem hagytam ki ennyit. Csapatügyben azonban még semmi konkrétumot nem tudok mondani, mert amíg nem érzem magam tökéletes állapotban, addig felesleges mozgolódni. Amint kész a lábam, ismét az első osztályba kerülés a célom természetesen.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik