NB II

Pozsár Gábor hat kilót ledobott

A középpályás még nem tudja, mire lehet képes a kicserélődött és megerősödött viharsarki csapat.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Hétvégén kezdődik az NB II küzdelemsorozata, amelyben a Békéscsabának komoly tervei vannak. Idén is megpróbálják megcélozni a feljutást, ezért a számos távozó pótlására több új játékos is érkezett. Pásztor József, a klub szakmai igazgatója pozitívan értékelte az igazolásokat, ráadásul egy szerdai interjúban elmondta, hogy Pozsár Gábor is alaposan lefogyott, így szinte egy új játékost kaptak személyében.

A Rangadó.hu érdeklődésére a 32 éves középpályás a Tatabánya elleni idénynyitó meccsel kapcsolatban elmondta: az sem érdekli, ha a játékvezető rúgja a gólt, de mindenképpen győzni akarnak.

– Valóban ledobtam hat kilót, már az alapozás kezdetére sikerült öttől megszabadulnom – mondta Pozsár Gábor. – Semmi extrát nem csináltam, kicsit jobban odafigyeltem magamra. Sokat számít, hogy könnyebb az ember. A játékintelligenciám továbbra is megmaradt, viszont most többet tudok futni, gyorsabb vagyok. Ez sokat számít a mérkőzéseken.

Vetélytársaihoz hasonlóan egyelőre Pozsár sem tudja megmondani, pontosan mire lehet képes újjáépülő csapatuk, hiszen a második vonal mezőnye jelentősen átalakult, több erős együttes is lesz, amelynél szintén a feljutás a cél.

– Minden csapat alaposan beerősített, hozzánk is jött több fiatal játékos, akik nagy erősségeink lehetnek – folytatta a békéscsabai születésű és nevelésű játékos. – Tavaly kimondták, hogy a feljutás a célunk, akkor nem jött össze, előtte harmadikok lettünk, ami viszont nagyon bravúros volt, hiszen eléggé alacsony volt a költségvetésünk. Ezért sem tudom még pontosan, hogy mire lehetünk képesek. Szeretnénk minél előrébb végezni, minden meccset megnyerni. A nyitófordulóban sem lehet más a célunk, csak a három pont megszerzése. Ha ez csak egy öngóllal jön össze, akkor azzal, ha a játékvezető rúgja, akkor úgy, de nyernünk kell.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik