NB II

Edzőmeccsen nyert a Szolnok

A Létavértest győzte le Kis Károly együttese.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A Létavértes szombat délelőtt az NB II-ben szereplő, de pár éve még az élvonalban futballozó Szolnok otthonában játszott edzőmérkőzést. A DVSC-TEVA fiókcsapata kétgólos előnyre tett szert, de végül 4-2-re kikapott – tudósít a Debreceni VSC hivatalos honlapja.

A debreceni fiatalok remekül kezdték a találkozót, hiszen negyedóra után már 2-0-ra vezettek Kertész Tamás duplájával. Sós Bencét megrúgták, ezért már korán le kellett cserélni, helyén Hussein Shadi folytatta.

A Létavértes a vezetés után is küzdött az újabb találatokért, ám még a szünet előtt fordítani tudtak a hazaiak. A három gólból kettőt pontrúgásból szereztek, ami Zoran Szpisljak vezetőedző szerint bosszantó, így ezen még dolgozni kell. A második félidőben is helytálltak a vendégek a magasabb osztályban szereplő ellenféllel szemben, ám újabb gólt a Szolnok szerzett, amely így 4-2-re nyert.

Felkészülési mérkőzés

Szolnoki Máv FC – Létavértes FC 4-2 (3-2)

Létavértes: Tóth Cs. – Bényei (Boros 46.), Hajdu, Kinyik, Orosz (Suskó 46.) – Burics, Kuti, Bereczki (Madar 46.), Vinicius – Kertész, Sós (Shadi 25.) Edző: Zoran Szpisljak

Létavértes gólszerzője: Kertész (2)

Olvasói sztorik