NB II

Nem fért bele az elképzelésekbe

A távozó Bárányos Zsolt számára nem volt csalódás a Nyíregyháza tavaszi szereplése.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Távozik az NB II-ben szereplő Nyíregyháza Spartacus együttesétől Bárányos Zsolt. A rutinos középpályás télen a Szigetszentmiklós csapatától érkezett a szabolcsiakhoz, de a vezetőedző, illetve a vezetőség nem kívánt hosszabbítani vele. A Vasas, a Pápa, a Honvéd, a REAC, a Sopron és a Ferencváros egykori játékosa a nyíregyházi klubnál zajló fiatalítás áldozata lett.

– Megbeszéltünk Lucsánszky Tamással mindent. A lényeg az, hogy kisebbnek kell lennie a költségvetésnek, illetve úgymond fiatalítani akarnak – kezdte a Rangadó.hu érdeklődésére a 37 éves Bárányos Zsolt. – Nekem lejárt a szerződésem, és hosszabbítottuk meg. Anyagiakban is más lett volna az elképzelésünk. Az edző megbeszélte a vezetőkkel, hogy két évet adnak maguknak, azalatt szeretnének egy fiatal csapatot csinálni, és már a következő szezonnak is így vágnak neki, ezért már nem fértem bele az elképeléseikbe.

A hatszoros válogatott középpályás korábban is szerepelt már Nyíregyházán, 2008-ban az első osztályban vitézkedtek, de Bárányos számára az idei NB II-es tavasz sem volt csalódás.

– Korábban, amikor itt voltam, azért teljesen más volt a helyzet, hiszen az NB I-ben is elég jól szerepeltünk, negyedikek is voltunk – emlékezett Bárányos. – Nagyon szép időszak volt, rengeteg néző járt ki a meccsekre. Most télen Brekk János hozott néhány új játékost, nyolcan-tízen érkeztünk a csapathoz. Akármilyen játékosokról is van szó, azért össze kellett érnünk, és ez a brigád a végére állt össze. Hat találkozót hoztunk zsinórban, szóval jó lett volna, ha akkor kezdődik a bajnokság. A szurkolóink azt várták, hogy feljutunk, hiszen korábban az lett beharangozva, de ez nem így volt. Nekik biztosan csalódást okoztunk, de szerintem nem volt ez csalódás, mert nem volt könnyű dolgunk, mindenki az ötbem akart lenni.

A rutinos labdarúgónak több lehetősége is akad, de még nem tudja, hol folytatja a pályafutását.

– A folytatásról egyelőre semmit nem tudok, igazából fogalmam sincs. Szerencsére vannak lehetőségeim, és természetesen tárgyalásban állok jó pár klubbal, aztán majd eldől, hova igazolok – mesélte Bárányos Zsolt.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik