NB II

Bárányos is távozik Nyíregyházáról

Formálódik az NB II-es Spartacus kerete: Davidov, M. Nikolics, Szilágyi és Farkas Attila sem marad.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Az NB II-es Nyíregyháza vezetői folyamatosan tárgyaltak az elmúlt napokban, néhány labdarúgóval már megállapodtak, és szerződést is kötöttek – írja a klub honlapja.

Az előző keretből több játékosra is számítanak a vezetők, így a klub az opciós jogával élve továbbra is igényt tart Bajzát Péter, Minczér Tibor, Pákolicz Dávid, Katona György, Dajka László, Reznek Donát, Balogh János és Csorba Szabolcs játékára.

Az is eldőlt, hogy a Spartacusban folytatja pályafutását az elmúlt két szezont Egerben töltő Farkas Ádám is. A 25 éves középpályással 1+1 éves szerződést kötött a Nyíregyháza. Vele korábban Budaörsön már dolgozott együtt Lucsánszky Tamás vezetőedző.

Vannak távozók is: Szilágyi Krisztián, Milan Nikolics, Milan Davidov, Bárányos Zsolt és Farkas Attila szerződését nem hosszabbítják meg.

Korolovszky Gábor már korábban távozott Nyíregyházáról.

– Mindenekelőtt szeretném megköszönni a játékosoknak az eddigi munkájukat. Különösen Farkas Attilát, Bárányos Zsoltot és Milan Davidovot emelném ki, akik sokat segítettek nekünk az elmúlt szezonban, és profi szemléletük példaértékű volt. Most egy hosszútávú programot dolgoztunk ki, és ezért nem számítunk rájuk játékosként, de szeretnénk, ha valamilyen formában a későbbiekben a klubnál dolgoznának – mondta Lucsánszky Tamás vezetőedző.

Több labdarúgóval még nem egyeztettek. Velük kedden és szerdán folytatódnak a tárgyalások, és újabb érkezők is lehetnek.

Olvasói sztorik