NB II

Hétfőn komoly tárgyalás jön

Csütörtökön este tartotta évadzáró vacsoráját az NB II-es Nyíregyháza Spartacus kollektívája.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Az összejövetelen ott volt a klub tulajdonosa, a szakmai stáb tagjai, az iroda munkatársai és persze a játékosok is. Sipos Zoltán ügyvezető röviden értékelte a bajnoki szezont, majd Lucsánszky Tamás vezetőedző az általa irányított időszakot.

– Amikor átvettem a csapatot, mentálisan és fizikailag is igyekeztem változtatni, és a bajnokság végével már elégedett voltam. Nem a játékkal, hanem a játékosok hozzáállásával, azzal, hogy mindenki átérezte a helyzet komolyságát – magyarázta a vezetőedző. – A Szpari mögött ugyanis egy olyan háttér van, mely Magyarországon egyedülálló, csak a munkára kell koncentrálni, a vezetőség minden feltételt megteremt, profi körülmények között dolgozhatunk. Ezek után csak a száz százalékot tudom elfogadni, ebben a tekintetben alulmaradtunk. Ami a jövőt illeti, rengeteg tárgyaláson vagyok túl, szóbeli megállapodásokat kötöttem labdarúgókkal, így a keret is változni fog. A neveket azonnal bejelentjük a szerződéskötést követően.

A vezetőedző megajándékozta az általa legjobb teljesítményt nyújtó Balogh Jánost, a gólkirály Bajzát Pétert, valamint a legjobb 23 éven aluli játékosnak választott Csorba Szabolcsot.

Révész Bálint tulajdonos Milan Davidovot jutalmazta meg, szerinte a hozzáállása példás volt. Egyben megköszönte a játékosoknak a munkát, ám megjegyezte, hogy sok álmatlan éjszakája is volt.

– Eddig csak udvaroltam a focinak, most szeretnék házasodni – fogalmazott Révész Bálint. – Én ötéves időszakban gondolkodom, részemről megvan a szándék, ám az önkormányzattal még egyeztetnünk kell, mert az nem járható, hogy azon kell töprengeni, hogy mikor és hol tudjunk edzeni. Hétfőn fontos tárgyaláson veszek majd részt.

Ami a jövőt illeti, az egyetlen konkrétumot az jelentette, hogy Márton István technikai vezető és pályaedző bejelentette: távozik a klubtól, a nyírbátori csapat edzője lesz – írja a szon.hu.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik