NB II

Nem tudott kilábalni a sérüléséből

Barátságban váltak el az NB II-es Szpari vezetői és Korolovszky Gábor útjai.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Mint beszámoltunk róla, Korolovszky Gábor távozott az NB II Keleti-csoportjában szereplő Nyíregyháza Spartacus együttesétől. A télen szerződtetett védő végigdolgozta a felkészülési időszakot, és az edzőmeccseken is rendszeresen pályára lépett, de az első tavaszi forduló előtti utolsó edzésen megpecsételődött a sorsa, combsérülést szenvedett. A rutinos hátvéd a Rangadó.hu érdeklődésére elmondta, azért kellett távoznia, mert egyszerűen nem tudott felépülni makacs sérüléséből.

– Nagyon szerencsétlenül a legelső forduló előtti utolsó edzés utolsó futásánál megsérültem – magyarázta a 33 éves játékos. – Ez egy kéthetes kihagyás volt, utána elkezdtem újra edzeni, de sajnos újra megsérültem. Ez egy hónappal ezelőtt történt, de nem tudtam ebből a dologból kilábalni. Edzéseken és egyetlen meccsen sem tudtam részt venni. A csapatnak már nincs sok mérkőzése hátra, így nem tudok igazából segíteni, ők nem tudnak engem használni, ezért közös megegyezéssel úgy döntöttünk, hogy külön válnak útjaink. El is jöttem már Nyíregyházáról.

– Mi volt az a makacs sérülés, amiből nem tudott felépülni?
– A jobb combhajlítóm szakadt be teljesen az első alkalommal. Abból még ki tudtam lábalni, de ugyanerre rásérültem, és egyszerűen nem javult a megfelelő ütemben. Természetesen folyamatosan jobb valamivel, de ha jövő héten el is kezdenék edzeni, akkor is mire fizikálisan összeszedem és felhozom magamat formaügyileg, pont lefújják a bajnokságot. Nagyon sajnálom a történteket. Nyilván én és a Nyíregyháza csapata sem így tervezte. A vezetőkkel úriember módjára váltunk el, olyan embereket ismertem meg, akik számottevők, és mindenképpen említésre méltóak. Barátságban egyeztünk meg, és úgy is jöttem el, óriási korrektségről tettek tanúbizonyságot.

– Hogyan tovább? Mik a tervei a jövőjével kapcsolatban?
– Nem tudok még semmit. Egyelőre Budapesten vagyok, kezelem magam, először rendbe szeretném tenni a lábamat. Április van, ez nem az az időszak, amikor az ember ilyenekkel foglalkozik. Majd meglátom, hogy mi lesz a következő lépés…

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik