NB II

Sisa Tibor irányít Gyirmóton!

Két évre kötelezte el magát a győri klub élére a korábbi NB I-es vezetőedző.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Ahogy azt a Rangadó.hu szerdán már megjósolta, Sisa Tibor lett az NB II-es Gyirmót FC vezetőedzője. A klub kétéves szerződést kínált a legutóbb Diósgyőrben dolgozó szakembernek. A kontraktus aláírását a klub honlapján jelentették be.

A vezetőedző feladata lesz egy ütőképes, fiatal csapat létrehozása. A tervek között továbbra is az NB I szerepel, de most első sorban a csapatépítés ideje következik, minél jobb eredménnyel. Ebbe a dobogó, és a bajnoki cím is beleférhet, de nem lesznek türelmetlenek a vezetők, hiszen tudják, hogy egy új csapatnak idő kell – áll a közleményben.

A szakember mellett olyan érvek szóltak, minthogy bajnokságot nyert már több alkalommal a másodosztályban, ötödik helyen zárt az NB I-ben a Tatabányával, Magyar Kupa-győztes a Honvéddal, és a különböző utánpótlás-válogatottakkal is szép eredményeket ért el. Az U19-csapata kijutott az Európa-bajnokságra, ahol a harmadik helyen zárt, és ezzel kvalifikálta magát a világbajnokságra is. Specialitása a rutinos játékosok mellé a fiatalok beépítése aktuális csapataiba.

– Gyirmótról a labdarúgóberkekben nagyon sok jót hallani, örülök, hogy engem választottak a tulajdonosok – nyilatkozta új klubja holnapján Sisa Tibor. – Nekem nagyon fontos, hogy azt érezzem, akarnak valahol. Fontos a közös tisztelet, megbecsülés, sokat jelent számomra. Szeretnék szépen, csendben, alázattal dolgozni csapatom sikeréért. Kétéves megállapodást kötöttünk a tulajdonosokkal. Most nem elsődleges cél a bajnokság megnyerése, de két éven belül szeretnénk, ha szép sikereket érhetnénk el.

Olvasói sztorik