NB II

Sisa Tibort választja a Gyirmót?

A Rangadó.hu értesülése szerint a rutinos tréner lehet a befutó, de Csertői Aurél, Klement István és Kiprich József is képben van.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A Gyirmót FC idén is lemaradt az NB II Nyugati-csoportjának első helyéről, s a tavalyihoz hasonlóan ezúttal is bronzérmet szerzett. A kimondott cél a feljutás volt, ezért nem meglepő, hogy a vezetők nem hosszabbították meg Csank János vezetőedző lejáró szerződését.

A Rangadó.hu értesülése szerint a távozó mester utódja Sisa Tibor lehet, aki korábban Tatabányán már dolgozott együtt Margitai Zoltán klubigazgatóval. A hírek szerint képben van még az ETO korábbi trénere, Klement István is.

Megkeresésünkre Margitai Zoltán elmondta, mivel jelenleg külföldön tartózkodik, a tulajdonosok intézik ezeket az ügyeket, de állítása szerint erről a két névről nem tud, és még nem is tárgyaltak senkivel.

Érdekesség, hogy információink szerint a Gyirmót korábbi edzője, Kiprich József neve is felvetődött, annak ellenére, hogy az egykori válogatott játékos meglehetősen nagyot bukott a másodosztály Keleti-csoportjának legutolsó helyén végző Kazincbarcika csapatának élén.

Ami a további jelölteket illeti: Supka Attila, Szentes Lázár, Csertői Aurél és Dajka László neve is szerepel a gyirmóti illetékesek noteszében, mivel továbbra sem szeretnék feladni álmukat, amely nem más, mint az élvonalba jutás…

címlapkép: vidi.hu

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik