NB II

Balázs Fecó ismét Gyirmóton

Két éve ő írta az NB II-es csapat indulóját.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Balázs Fecó csütörtökön Gyirmóton járt látogatóban, és részt vett egy forgatáson. A prominens vendégünket évek óta baráti viszony fűzi a Gyirmót FC Kft. két tulajdonosához, Horváth Ferenchez és Horváth Ernőhöz. A zenész már több alkalommal ellátogatott Gyirmótra, ahol a horgászáson és a mérkőzések megtekintésén kívül két éve arra is volt ideje, hogy baráti válogatottja megmérkőzzön a ménfőcsanaki öregfiúkkal – írja a klub honlapja.

Mostani látogatásának oka, hogy az M1 Család-barát sorozatának következő vendégeként barátait mutatja be, és életének rejtett titkait osztja meg a tévénézőkkel. A stábot ezért kalauzolta Gyirmótra, hiszen elmondása szerint két barátja mindig szívesen látja a településen, ahová örömmel látogat el rendszeresen. A foci is a szíve csücske, hiszen korábbi NB III-as játékosként, és Fradi-drukkerként nem áll messze a sportágtól. A másodosztályú csapatnak is szurkol, sőt két éve valamennyi gyirmóti gólnál csuklik, amikor az általa írt induló felhangzik. Köztudott ugyanis, hogy két éve ő írta a Gyirmót FC indulóját.

A forgatás jó hangulatban telt, Fecó és fia bemutatta horgásztudását, baráti megbeszélést forgatott Csank Jánossal és Balog Zoltánnal – akiket még a Fradiból ismer –, és bemutatta tizenegyes-rúgó technikáját is.

Búcsúzóul elmondta, mindig szívesen látogat a klubhoz, és csak azt kívánja, hogy az NB I-ben egyszer egy Fradi–Gyirmót mérkőzésen drukkolhasson a döntetlenért…

Az adás előreláthatólag május 25-én, szombaton a reggeli órákban kerül adásba az M1-en.

A forgatásról készült képeket megtekinthetik ide kattintva!

Olvasói sztorik