NB II

Véber marad a Mezőkövesd edzője

Véber György további két évig az élvonalban újonc Mezőkövesd-Zsóry vezetőedzője lesz, a megállapodást pénteken írták alá.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Sajtótájékoztatón jelentette be a Mezőkövesd-Zsóry, hogy a következő két esztendőben is Véber György irányítja az NB I-re készülő csapat szakmai munkáját. Az erről szóló megállapodást ünnepélyes keretek között a sajtótájékoztatón, a játékosok jelenlétében írták alá. A szerződés nem tartalmaz kitételt arra vonatkozóan, hogy csak NB I-re szól a kontraktus.

– Örülök, hogy ilyen hamar szignóztuk a szerződést, ezzel kezdődhet a keret kialakítása. Mindenki úgy mehet szabadságra, hogy tisztában lesz a sorsával, ez profi dolog. A felkészülést június 24-én kezdjük, aznap reggel mindenkit tiszta fejjel várok majd – idézi Véber György szavait a kovesdisport.hu oldal.

A tréner elmondta, 14 hónappal ezelőtt nem gondolta, hogy ezen a napon egy NB I-es csapatot irányíthat Mezőkövesden. Ez egy dinamikusan fejlődő klub, az eddigieket viszont meg kell szorozniuk kettővel a következő két évben.

– Igyekszünk nagyjából együtt tartani a csapatot, de szükségünk lesz hat-hét erősítésre, akik közt többségben lesznek a rutinos, tapasztalt játékosok. Négy távozóval számolok és 24 fős mezőnyjátékost tartalmazó kerettel – szögezte le Véber György. – Ígérem, üde színfoltjai leszünk az élvonalnak. Az első évben célunk a bennmaradás, de nem mindegy, hogyan beszélnek rólunk. Szép jövő előtt állunk, de sok munkára lesz szükség, ezért javaslom a játékosoknak, alaposan pihenjék ki magukat. Vért, verítéket, könnyeket, de kiváló hangulatot ígérhetek a felkészülésre, remélem, jövő ilyenkor túl leszünk az első sikeres NB I-es éven.

Olvasói sztorik