NB II

Végső visszaszámlálás a listavezetőnél

A legutóbb két gólt szerző Petneházi Márk szerint mindegy, ki lövi a gólokat, csak győzzenek.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A Bp. Honvéd-MFA 3-1-es legyőzésével újra az élre ugrott a Mezőkövesd az NB II Keleti-csoportjában. A borsodiak mozgalmas mérkőzést játszottak Kispesten, hiszen már húsz perc után három góllal vezettek, de aztán két büntetőt is kihagytak. Véber György csapatában két gólt is szerzett Petneházi Márk, aki a Rangadó.hu érdeklődésére elmondta, már a meccs előtt doppingolta a csapatot, hogy jó eredmény esetén az élre léphetnek.

– Tudtuk már a Vasas szegedi eredményét, ezért úgy léptünk pályára, hogy mindenféleképpen be kell húzni a meccset. Így is lett szerencsére – magyarázta Petneházi Márk. – Húsz perc alatt rúgtunk három gólt, utána pedig csordogált a mérkőzés… A második félidőben rúgtunk két tizenegyest, de úgy gondolom, rosszul jelöltük ki a végrehajtókat, ezért ezek kimaradtak. Én is összehoztam egy büntetőt az ellenfélnek, amire azt mondom, a bíró szemszögéből be lehetett fújni, de amúgy nem volt annyira jogos az ítélet. Most nekem jött össze a gólszerzés, de amúgy mindegy ki rúgja a gólt, csak nyerjünk. A győzelem a legfontosabb.

Mivel már csak négy forduló van hátra a bajnokságból, természetesen adódik a kérdés, az éllovas játékosai matekoznak-e már, hogy miként tudnák megtartani az előnyüket.

– Természetesen beszélünk róla, hogy ki kivel játszik még, de a legfontosabb, hogy az élre kerültünk, és ha a hátralévő három meccset megnyerjük, akkor bajnokok leszünk. Hétvégén mi nem játszunk, hiszen a Vác meccs következne. Nem hiszem, hogy kiesünk a ritmusból, jót is fog tenni a hétvégi pihenő, és a végső mérkőzések előtt mindenki fel tudja magát testileg és lelkileg is készíteni arra, hogy a legjobb tudását hozza – vélekedett Petneházi.

Olvasói sztorik