NB II

Új kapus és hiányzók Sopronban

Az NB II Nyugati-csoportjában szereplő SVSE-GYSEV-Goldschmidt csapata leigazolta Lubos Ilizit a sérült kapus, Dénes Zsolt pótlására.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A harmincéves szlovákiai hálóőr legutóbb a Vasas labdarúgója volt, angyalföldi színekben 29 NB I-es mérkőzést játszott, mostani szerződése a szezon végéig szól.

Dénes Zsolt a szombati, Gyirmót elleni bajnoki mérkőzésen szenvedett combhajlítóizom-szakadást, így az idei szezonban már nem léphet pályára. Ilizi pénteken csatlakozik a kerethez, a szakmai stáb legkorábban a jövő heti, Szigetszentmiklós elleni bajnokin számolhat vele.

Most hétvégén az Ajka ellen játszanak a soproniak. Bücs Zsolt vezetőedző foghíjas kerettel kezdte el a hetet, több meghatározó labdarúgót is nélkülözni kénytelen különböző okok miatt. Mészáros Márk az Achilles-inánál érez szúrást, a sérülés az elmúlt hetekben visszatérő probléma a játékosnál. Egyelőre szobabiciklizéssel pihenteti a sérült testrészt. Bognár Zsolt és Szabó Péter lázas betegek, emiatt néhány napig nem számolhat velük a tréner. Baranyai Norbert a hétvégén begyűjtötte az ötödik sárga lapját, így az Ajka elleni találkozót a középhátvéd kénytelen kihagyni – írja a klub honlapja.

Olvasói sztorik