Videó

Nyerő Sopron

Az SVSE-GYSEV-Goldschmidt 2-1-re győzött a Győri ETO FC II otthonában az NB II Nyugati-csoportjának 21. fordulójában.

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A győri első csapat keretéből a kapus Kamenár, a két fiatal Lang és Kalmár mellett Nicorec, Dinjar, Farkas II Balázs és Kvilitaia is visszajátszott a soproniak ellen, de az első félidőben ebből nem tudott előnyt kovácsolni a hazai együttes. Sőt, előbb egy kapu előtti kavarodásból Bali Péter szerzett gólt, majd egy szabadrúgásnál maradt egyedül az ötös vonalon Fazekas Norbert és növelte a vendégcsapat előnyét.

A második félidőben a cserék után felpörgött az ETO, az SVSE látványosan lassította a tempót és az összes létező időhúzó taktikát bevetette. A zöld-fehéreknek egy baloldali beadás után sikerült szépíteniük Yassine fejese révén, de a meddő mezőnyfölény a hátralévő időben ziccereket már nem hozott. Nyert a vendégcsapat, amely így hosszú idő után újra az átszervezés miatti osztályozós helyre lépett előre. Marko Dinjar játékában volt benne a gól és azok előkészítése, de végül csak Yassine tudta bevenni Dénes Zsolt kapuját.

Sorozatban hetedik meccsén szerzett pontot az SVSE, három döntetlent követően ráadásul három győzelmet aratott, így már a kilencedik a tabellán.