NB II

Győztes útra léptek

Bali Péter szerint nagy kár, hogy az SVSE elrontotta az őszt, mert most a dobogóért harcolhatna

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Két döntetlennel kezdte a tavaszi szezont, de aztán háromszor is győzött, így idén még veretlen az NB II Nyugati-csoportjában az SVSE-GYSEV-Goldschmidt együttese. A soproniak legutóbb Győrben nyertek 2-1-re az ETO tartalékcsapata ellen, ahol a vendégek első gólját Bali Péter szerezte. A télen a Szigetszentmiklóstól érkezett támadó a Rangadó.hu érdeklődésére mesélt a legutóbbi meccsről, a győzelmi szériáról, és a soproni életéről is.

– Inkább a kötelező győzelem kategóriájába tartozott ez a mérkőzés – kezdte Bali Péter. – Jól kezdtük a találkozót, és úgy gondolom, végig a mi kezünkben volt az irányítás, így nem véletlen, hogy elhoztuk a három pontot Győrből.

– Három győzelmet tudhatnak maguk mögött. Minek köszönhető, hogy ilyen eredményesek?
– A felkészülésünk nagyon jól ment, bár az időjárás nem könnyítette meg a munkánkat, de úgy gondolom, ezzel más csapatok is így voltak. Már az edzőmeccseken is látszott, hogy nagyon együtt van a társaság, csak azt sajnálom, hogy az első két fordulóban ezt nem sikerült kivinnünk a pályára. A legutóbbi három meccsünkért viszont dicséret illeti a csapatot, hiszen ezeken kilenc pontot gyűjtöttünk. Nagy kár, hogy a srácok elrontották az őszt, mert most a dobogóért harcolhatnánk…

– Szerdán azt a Kozármislenyt fogadják, amely legutóbb Tatabányán kapott ki három-nullra.
– Személy szerint én még soha nem nyertem a Kozármisleny ellen, úgyhogy szeretném már megszakítani ezt a rossz sorozatot végre. Egy keményen védekező, jól kontrázó csapatról van szó, de készülünk ellenük, hogy ne tudják kihasználni az erősségeiket.

– Hogy érzi magát Sopronban?
– A körülmények első osztályúak, a fizetések mindig percre pontosan érkeznek. A város és a csapat is tetszik, én magam kedvelem a kisebb városokat, jól érzem magam itt. Egyelőre csak nyárig állapodtunk meg, de nagyon bízom benne, hogy jövőre is az NB II-ben szerepelhet a Sopron, hiszen szeretnék itt maradni.

Olvasói sztorik