NB II

Veszprém: megyei döntetlen

A Veszprém FC a szünetben még két góllal vezetett, végül 2-2-es döntetlent játszott Balatonfüreden, felkészülési mérkőzésen.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Élénk érdeklődés kísérte a megyeszékhely csapatának füredi vendégjátékát. Jól is kezdtek az NB II-es vendégek, hiszen már a negyedik percben vezetéshez jutottak: baloldali támadás végén a tétovázó hazai védők között kibújó Homma közelről pörgetett a rövid sarokba. Ezután is a másodosztályú csapat uralta a játékot, s ennek eredményeképpen a 21. percben, tetszetős támadás végén Hevesi-Tóth 13 méterről lőtt a jobb alsó sarokba (0-2). A félidő hátralevő idejében próbált beleerősíteni a hazai együttes, de a vendégvédelem magabiztosan állta a rohamokat.

A szünet után teljesen megváltozott a játék képe, a BFC került fölénybe. Jobboldali füredi akció végén Burcsik beadása a menteni igyekvő Tóth melléről került a veszprémi kapuba (1-2). A vége előtt tíz perccel összejött a füredi egyenlítés is: Tóth Bence remek szólója végén beadására jó ütemben érkezett Babik, aki a kapuba vágta a labdát (2-2) – tudósít a veol.hu.

Felkészülési mérkőzés

Balatonfüred – Veszprém FC 2-2 (0-2)

Balatonfüred, 100 néző. Játékvezető: Keszthelyi

Balatonfüred: Filipánics (Lantai) – Krén, Szabó (Ács), Karácsony, Tóth, Boromissza G., Bognár, Gubicza, Simon, Kovács (Babik), Disztl D. (Burcsik). Edző: Pető Tamás

Veszprém: Kovács A. (Dániel) – Nagy, Radványi (Császár), Tóth F, Bosnjak, Meiczinger (Molnár T.), Hevesi-Tóth (Szöllőskei), Molnár Z, Thiago (Ihász), Nyitrai (Hanák), Homma (Czvetkó). Edző: Nagy Tamás

Gólszerzők: Tóth F. (öngól), Babik, illetve Homma, Hevesi-Tóth

Olvasói sztorik