NB II

Szolnok-siker Horvátországban

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Vasárnap este érkezett meg Rovinjba az NB II Keleti-csoportjában sereghajtó Szolnoki MÁV FC csapata. Hétfőn és kedden két-két edzés szerepelt a programban, szerdán pedig az első felkészülési mérkőzésre került sor. A keretből három játékos, Grúz Tamás, Pokorni Péter és Vári Barnabás nem állt a szakmai stáb rendelkezésére (Vári otthon végzi a rehabilitációs munkát), ugyanakkor az újonnan igazolt Busai Attila a kezdőcsapatban kapott helyet – írja a klub honlapja.

– Nagyon fontos, hogy egy jól előkészített pályán játszhattunk – kezdte a mérkőzés utáni értékelését Kis Károly vezetőedző. – Törekedtem arra, hogy minél többen játszanak kilencven percet. A mérkőzés elején gyorsan vezetést szereztünk, és ezt követően is mi birtokoltuk többet a labdát, de a támadójátékunk nem volt elég hatékony, ezért több gólt nem tudtunk szerezni. Győzelmünk megérdemelt, de hozzá kell tenni, hogy messzemenő következtetést nem lehet levonni, hiszen ellenfelünknél több fiatal játékos is pályára lépett.

Nemzetközi felkészülési mérkőzés

HNK Rijeka B (horvát) – Szolnoki MÁV FC 0-1 (0-1)

Szolnok: Tóth Z. – B. Tóth, Tamási (Mile, a szünetben), Gyagya (Balaskó Cs., a szünetben), Fritz – Lengyel, Sipeki, Busai, Nagy I. – Szepessy, Mundi. Edző: Kis Károly

Gólszerző: Tamási (2.)

Olvasói sztorik