NB II

Váci pofon az SzTK-tól

A Szigetszentmiklós könnyedén, olykor jól futballozva győzte le 6-0-ra a szintén NB II-es Dunakanyar-Vác csapatát, edzőmeccsen.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Már az első perceken magához ragadta a mérkőzés irányítását, és kapujához szegezte ellenfelét az SzTK-Erima. Ez a nyomás a nyolcadik percben góllá érett, miután Takács Tamás egy szöglet utáni lecsorgó labdát öt méterről a jobb felsőbe lőtt – tudósít a klub honlapja. A gól után is hatalmas mezőnyfölényben játszott a Szigetszentmiklós, több helyzetet is kidolgozott. A vendégeknek a folytatásban sem volt komoly helyzetük, támadásaikat a végig magabiztosan játszó védelem megállította. A 45. percben megduplázta előnyét a házigazda: Beszterczei távoli lövése után Kornis Attilán irányt változtatott a labda, így a hálóba kötött ki.

A második félidőre Zoran Kuntics több poszton is változtatott, de a játék képe nem változott. Nem kellett sokat várni a gólra: az 58. percben egy újabb szöglet utáni kavarodást használt ki az SzTK, Puskás fejelte a védők mögé a labdát, ami Karion elé került és a kifutó kapus mellett a bal alsó sarokba lőtte a labdát. Puskás a negyedik gólból is kivette részét, a jobb oldalon lépett meg egy labdával, középre ívelt, amire remekül érkezett a francia próbajátékos, Khous Guillaume és a kilépő kapus felett átemelte a labdát.

Karion megszerezte második találatát is, amikor egy hatalmas védelmi hibát kővetően elindult a labdával, majd kicselezte a kapust és a hálóba gurított. Csák Károly pedig beállította a végeredményt: Karion szöglete után érkezett remekül a rövid sarokra és a hálóba fejelte a labdát. A mérkőzésen végig domináltunk és többször is a vendégek kapusának kellett hárítania. Így az öt felkészülési találkozóból négyet megnyert a Szigetszentmiklós.

Felkészülési mérkőzés

SzTK-Erima – Dunakanyar-Vác 6-0 (2-0)

Gólszerzők: Takács T. (8.), Kornis (45.), Karion (58., 78.), Guillaume (61.), Csák (85.)

Olvasói sztorik