NB II

Csak a papírmunka van hátra

Szinte biztos, hogy Szigetszentmiklóson folytatja a Kaposvárról távozó Horváth László.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Egy ideje már az NB II Nyugati-csoportjának nyolcadik helyén telelő SzTK-Erima csapatával készül a Kaposvárról távozó Horváth László. A Honvéd II és a Ferencváros II elleni felkészülési mérkőzéseken pályára is lépett Zoran Kuntics csapatában. A 25 éves kapus a Rangadó.hu érdeklődésére elmondta, szinte biztos, hogy Szigetszentmiklóson folytatja pályafutását.

– Már majdnem mindenben megegyeztünk, gyakorlatilag csak a papírmunka van hátra. Nyolcvan százalék, hogy az SzTK-nál folytatom – kezdte Horváth László. – Még vannak ugyan ajánlataim, de a fejlődésem érdekében fontosabbnak tartom azt, hogy rendszeresen védjek, minthogy mondjuk, a kispadon üljek egy NB I-es csapatnál.

– Hogy tetszik az új csapat? Mi a véleménye Zoran Kuntics vezetőedzőről?
– Az alapozásnak ebben a szakaszában elég kemények, húzósak az edzések, de ez így is van rendjén. A csapatot többnyire fiatalok alkotják, még nálam is fiatalabbak, pedig én is csak huszonöt éves leszek. Szóval megy a poénkodás, a viccelődés, úgyhogy jól érzem magam. Zoran Kuntics szigorú, de nagyon segítőkész edző, aki a pályán mindig megköveteli a fegyelmet.

– Elsőszámú kapusként számítanak önre?
– Nyílván azért jöttem ide, mert védeni szeretnék. Szeretnék segíteni a csapatnak is ezzel, ők pedig azért hívtak, mert számítanak rám. Szeretnénk bejutni a legjobb ötbe, hogy csont nélkül kiharcoljuk az NB II-es tagságot.

– A Kaposvár kettőben rendszeresen játszott az őszi szezonban. Össze tudja hasonlítani a két gárdát?
– A Szigetszentmiklós gyors, kispasszos játéka nagyon tetszik eddig. Kaposváron volt egy mag, akikhez mindig az első csapatnál kevesebb lehetőséget kapott játékosok csatlakoztak. Ott inkább a védekezésre alapoztunk, és brusztolósabb focit játszottunk.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik