NB II

Ismerős arcok között

Az első ötben végezne a Nyugati-csoportban az NB II-es Sopronba igazoló fiatal védő, Mészáros Márk.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Az SVSE-GYSEV-Goldschmidt együttesében folytatja pályafutását a Nyíregyházáról távozó Mészáros Márk. A fiatal védő az ősszel 14 mérkőzésen lépett pályára a Spartacus színeiben, de korábban a Kazincbarcika, a REAC, a Lombard Pápa és Újpest csapatában is megfordult. A 24 éves balhátvéd a Rangadó.hu érdeklődésére elmondta, annak ellenére, hogy majdnem meccsen szerepelt az ősszel, állítólagos sérülései miatt kellett távoznia Nyíregyházáról.

– Azt az indokot kaptam a vezetőedzőtől, hogy sokat vagyok sérült. Azóta sem került napvilágra új indok, úgyhogy csak ennyit tudok mondani – magyarázta Mészáros Márk.

– Miért pont a Sopron együttesét választotta? Voltak más ajánlatai is?
– Voltak más megkereséseim is, de a lehetőségek közül a soproni volt számomra a legszimpatikusabb és a legjobb. A Mezőkövesd ajánlata adott még okot gondolkodásra, de beszéltem a vezetőedzővel, és azt mondta, nem biztos, hogy sztenderd játékosként számítana rám. Sopronban viszont alapemberként vesznek számításba, ez volt igazából a legfőbb oka a döntésemnek.

– Mikor csatlakozott a Sopron keretéhez, hogy érzi magát az új közegben?
– Pontosan egy hete vagyok itt, a hétvégén pedig már sikerült is megállapodnunk. Rengeteg az ismerős arc, olyan is van, akivel annak idején Pápán együtt futballoztunk, például Varga Gábor és Bali Péter. A beilleszkedéssel így nem volt gond, minden rendben van, jól érzem magam az új környezetben.

– Mit vár a tavaszi szezontól, mivel lenne elégedett a bajnokság végén?
– Csapatszinten az lenne optimális, ha az első ötbe tudnánk kerülni, azzal nagyon elégedett lennék. Egyénileg pedig az a célom, hogy jó teljesítményt nyújtva segítsem a csapatomat a céljaink elérésében.

Olvasói sztorik