NB II

Nem tudja hova tenni…

Oross Mártonban nincs sértődés, de szerinte nem illik olyat nyilatkozni, mint Ferenczi István tette.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Nemrég távozott a Gyirmót FC-től Ferenczi István, aki minden bizonnyal nem élete legjobb fél szezonján van túl. A sportnapilapban olvasható interjúban a csatár sok egyéb mellett kritikát fogalmazott meg volt csapattársával, Oross Mártonnal szemben. A Rangadó.hu megkereste a bajnokságban jelenleg nyolc gólnál tartó támadót, hogy reagáljon az őt ért sérelmekre.

– Egy interjúban Ferenczi István így fogalmazott: „Oross Mártont aligha kellene egy lapon emlegetni velem…” Mit szól ehhez a nem éppen kedves megfogalmazáshoz?
– Gyerekkorom óta ismerem Ferenczi Pistát. Mindig is korrekt volt a kapcsolatunk, úgyhogy ezt a kijelentést nem is nagyon tudom hova tenni – kezdte Oross Márton. – Mondjuk, ettől én még nem fogok neheztelni rá, sőt ha megnézzük kettőnk pályafutását, akkor ő Angliában is megfordult, és a válogatottban is pályára lépett, tehát valahol még igaza is van. Azonban ez nem egy túl intelligens megnyilvánulás, nagyon nem is szeretnék erre reagálni. Neki peches féléve volt, sérülések gyötörték, biztosan eléggé elkeseredett. De mondom, bennem nincsen sértődés, csak ilyet nem nagyon illik nyilatkozni.

– Lemondtak már arról Gyirmóton, hogy bajnokok legyenek?
– A futballban nincs lehetetlen. Reális esélye már nem sok van, de mi szeretnénk mindent megtenni, becsülettel küzdeni tavasszal is. Tölgyesi Viktor csatlakozott hozzánk eddig, a középpályán nagy erősségünk lehet, hiszen ősszel talán pont ez a fiatalos lendület hiányzott a csapatból. A nyáron érkezők már beépültek, összeszokottabbá váltunk. Remélem, hogy tanultunk a hibáinkból, és ha már az őszt el is rontottuk, akkor legalább egy jó tavaszban reménykedünk, hiszen az már a jövőre nézve is bíztató lehet.

Olvasói sztorik