NB II

Hirtelen jött a lehetőség

A KBSC-be igazoló Jeremiás Gergő kiélezett küzdelemre számít a bennmaradásért folytatott harcban.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Mint ismert, az NB II Keleti-csoportjában szereplő Kazincbarcika csapatához igazolt Jeremiás Gergő. A Mezőkövesdről távozó középpályás 44 alkalommal lépett pályára az élvonalban, korábban a Debrecen, a Diósgyőr, a Nyíregyháza, a REAC, és a Bőcs csapataiban is megfordult. A 28 éves játékos a Rangadó.hu érdeklődésére elárulta, örömmel szerződött a borsodiakhoz, távozásának okairól azonban hiába faggattuk…

– Miért nem maradhatott Mezőkövesden?
– A távozásom okairól nem nagyon szeretnék nyilatkozni, megállapodtunk, hogy nem beszélünk arról, ami történt – magyarázta Jeremiás Gergő. – Az edző személyes döntése volt, hogy távozzak. Innentől kezdve ezzel nem tudok mit csinálni, tiszteletben tartottam és elváltak útjaink.

– Hogyan jött a kazincbarcikai lehetőség, miért éppen őket választotta?
– Ez egy elég hirtelen jött lehetőség volt számomra. Miután véget ért a mezőkövesdi pályafutásom, vártam az olyan ajánlatokat, amelyek megfelelőek lehetnek számomra. Felvettük a kapcsolatot a kazincbarcikaiakkal is, de egyáltalán nem volt biztos, hogy itt folytatom a karrierem, mert én elsősorban Debrecen környékén szerettem volna futballozni. Azonban nem kaptam olyan ajánlatot, ami megfelelt volna, ezért örömmel elfogadtam a KBSC hívását. Most már itt vagyok, a csapattal edzek, úgyhogy teljes értékű csapattagnak mondhatom magam.

– Mit vár új csapatával a tavasztól?
– A bennmaradás az egyetlen célunk, az a legfontosabb, hogy meglegyen az NB II. Nagyon kiélezett küzdelemre számítok, nem tudom meg mondani, melyik lesz az a nyolc csapat, amelyik következő szezonban is a másodosztályban szerepelhet. Remélem, hogy a Kazincbarcika közte lesz, hiszen ezért igazoltam ide, nagyon szeretném bizonyítani magamnak és sok más embernek is, hogy helyt tudok állni az NB II-ben, hosszútávon is. Bízom benne, hogy ezt itt meg tudom valósítani.

– Kiprich József vezetőedzőről mi az első benyomása? Ismerték már egymást?
– Személyesen nem ismertük egymást, de tudtam, hogy kicsoda ő valójában, hiszen kitűnő edző, és nagyszerű futballista is volt. Amikor ideigazoltam, leültünk beszélgetni a csapatról illetve az elvárásairól. Egyelőre jól tudunk együtt dolgozni, remélem, hogy ez a jövőben is így marad.

– Hogy érzi magát az új környezetben?
– Nagyon kedves és aranyos mindenki. Úgy veszem észre, hogy örömmel fogadtak. A csapat nagy része nem volt ismeretlen a számomra, hiszen nem egyszer játszottunk már egymás ellen. Nagyon jól érzem magam, és nagyon tetszik, hogy a klub abszolút mindent megtesz azért, hogy mindenkinek meglegyen mindene, és örömteli számomra, hogy már én is a játékosok közé tartozhatok. Csak pozitívumokról tudok beszámolni, semmilyen rossz dolog nem történt.

Olvasói sztorik