NB II

Jeremiás Kazincbarcikára igazolt

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Három játékossal állapodott meg az NB II Keleti-csoportjában szereplő Kazincbarcika. A tavaszi szezonban a borsodiakat erősíti majd Jeremiás Gergő, Horváth Szabolcs és Nagy Mihály Krisztián is. Csütörtökön egy spanyol támadó, Casado David Garcia Jose érkezik próbajátékra. Kedden Fótyik Dominik is visszatért Zsolnáról, és szerdán ismét edzésbe áll – áll a klub honlapján.

A 28 éves Jeremiás Gergő középpályás, 44 alkalommal lépett pályára az élvonalban, korábban a Debrecen, a Diósgyőr, a Nyíregyháza, a REAC, a Bőcs, legutóbb pedig a Mezőkövesd játékosa volt.

A 23 éves Horváth Szabolcs védő, korábban megfordult a Diósgyőr, a Vecsés és a Budaörs együttesében is. Legutóbb az NB III-as Tiszaújvárost erősítette, de azt megelőzően már játszott a Kazincbarcikán.

A húszéves Nagy Mihály Krisztián az őszi szezonban a Honvéd-MFA csapatában öt gólt szerzett, egy alkalommal az első osztályban is pályára lépett, korábban a Kozármisleny csatára volt.

A próbázó, Jose David Casado Garcia hétfőn ünnepelte 25. születésnapját, eddig többnyire alsóbb osztályú spanyol csapatokban szerepelt.

Olvasói sztorik