NB II

Fótyik kapós lett a játékospiacon

A Diósgyőr, a Videoton és a Nyíregyháza is kinézte a Kazincbarcika szlovákiai védőjét?!

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Bár nem szerepel túl fényesen a másodosztály Keleti-csoportjában a Kazincbarcika, azért akad olyan futballistája, aki jó teljesítményt nyújtott az őszi szezonban. Ilyen az 22 éves felvidéki bekk, Fótyik Dominik, akit nyáron szerzett meg a borsodi együttes a Bajnokok Ligája-selejtezőjében induló – és így alaposan megerősített – MSK Zilinától. A játékos az elmúlt fél évad során 14 meccsen lépett pályára.

A boon.hu cikke szerint nem egy magyar klub figyelt fel Fótyik Dominik produkciójára, például a Nyíregyháza, a Videoton, és nem mellesleg a Diósgyőr is. Utóbbi éppen középső védőt keres (miután Galt és Rakovicsot szeretné kölcsönadni), és amelynek éppen 2012 végéig szerződése van a kazincbarcikai klubbal.

– Fótyik Dominikot egy közös ismerősnek köszönhetően tudtuk megszerezni a zsolnaiaktól, akiktől egy évre kölcsönvettük a futballistát – árulta el Kőrösi Róbert, a KBSC Kft. ügyvezetője – Ebben a kontraktusban az áll, hogy ezt követően opciós vételi jogunk lesz a megszerzésére. Dominiknak különben 2014 nyaráig szóló szerződése van az MSK-val.

Olvasói sztorik