NB II

Kazincbarcikán is elkezdték

Csütörtökön volt az NB II-es Kazincbarcikai BSC FC első edzése a téli felkészülés során.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Az első foglalkozás Kiprich József nélkül zajlott, a vezetőedző egészségügyi okok miatt maradt távol, csak hétfőn csatlakozik a csapathoz. Ezen a héten Komlósi Ádám vezeti az edzéseket. Az ígéretek szerint március végére átadnak egy nagyméretű műfüves pályát a sportközponton belül. Az eddigi évekkel ellentétben most egyetlen teremtornán sem vesz részt a borsodi csapat – írja a klub honlapja.

Az öltözőben László János tulajdonos biztosította a játékosokat arról, hogy minden feltétel adott a nyugodt tavaszi szezonhoz, amely során az NB II-es tagság megőrzése az elérhető cél. Több játékossal is tárgyalásban áll a vezetőség, neveket azonban egyelőre nem közöltek, a tulajdonos hétfőre ígért bővebb tájékoztatást az érkezőkkel kapcsolatban. Ezen a héten valószínűleg nem is csatlakozik a kerethez új játékos.

Czégel Máté kölcsönszerződése decemberben lejárt, a hosszabbításra nem tartott igényt a KBSC. Messi január 12-én, Fótyik január 15-én csatlakozik csapatunkhoz. Utóbbi játékos biztosan a kazincbarcikai csapat játékosa marad, hiszen szerződése nyárig érvényes, és a klub opciós joggal rendelkezik a megvételére. Régi-új játékosok is feltűntek az öltözőben: a borsodiakkal kezdte a felkészülést Horváth Szabolcs és Turcsik Tamás. Ott volt az első edzésen Hornyák Marcell is, a fiatal diósgyőri csatár hétfőn Miskolcon kezdett, azonban most visszatért az NB II-es együtteshez.

Olvasói sztorik