NB II

Szapor Gábor marad a Vasas edzője

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Az NB II Keleti-csoportjában második helyen álló Vasas SC ügyvezetője, Varga Endre azt nyilatkozta, elégedettek Szapor Gábor vezetőedző munkájával, ezért az idény végéig meghosszabbították a szerződését, amely eredetileg csak december 31-ig szólt – hangzott el az egyik sporttelevízió reggeli műsorában.

Az idényt nehéz körülmények között kezdő fővárosi együttes vezetése úgy gondolja, jó döntést hozott Szapor Gábor kinevezésével.

– Úgy gondolom, megvoltak az alapok, hiszen a portugál szakember lerakta azokat – magyarázta Varga Endre. – A távozása után egy olyan embert kerestünk, aki szakmailag felkészült, több nyelven beszél, a papírjai is megvannak, és beleillik a filozófiánkba. Szapor Gábor abszolút beleillik a Vasasba, ennek meg is lett az eredménye. Már meg is hosszabbítottuk a szerződését, jövő nyárig a mi edzőnk lesz.

A feljutásban reménykedő sportvezető többnyire elégedett csapata jelenlegi keretével.

– Szeretnénk igazolni egy-két játékost, de csak posztokra – szögezte le Varga Endre. – Nem lesz nagy jövés-menés, mert a srácok bizonyították, hogy lehet rájuk számítani, és jó teljesítményt tudnak nyújtani. Csak egy-két posztra, a csatársorba, a középpályára fogunk csak igazolni, mert erősíteni kell, hisz más is ezt teszi, nem csak mi.

Olvasói sztorik