NB II

A motivált kiscsapat sikere

Milinte Árpád szerint nem volt nehéz dolga a kapuban a Kaposvár elleni mérkőzésen.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Nem kis bravúrt hajtott végre az NB III Dráva-csoportjában szereplő Dunaújváros Pálhalma Agrospeciál SE. A harmadosztályú együttes a Magyar Kupa harmadik fordulójában 1-0-ra legyőzte le az élvonalbeli Kaposvári Rákóczi csapatát, ezzel bejutott a legjobb 16 közé. Milinte Árpád, a DPASE rutinos kapusa a Rangadó.hu érdeklődésére elmondta, örülnek a továbbjutásnak, hiszen így később kezdődik majd a hosszú téli szünet a csapat számára.

– Tipikus kupamérkőzést játszottunk a Kaposvárral. A motivált harmadosztályú csapat legyőzte az esélyesebbnek kikiáltott ellenfelét – nyilatkozta honlapunknak a hálóőr, aki korábban a Videotonban, Siófokon, illetve Kaposváron is játszott.

– Mennyire volt nehéz dolga a kapuban?
– Nem volt sok teendőm, kapus-szemszögből egyáltalán nem volt egy nehéz találkozó.

– Milyen érzés volt egykori csapata ellen védeni?
– Jó volt találkozni a régi csapattársakkal. A lefújás után átbeszéltük a mérkőzést, megvitattuk, ki hogyan látta a különböző szituációkat. A játékidő alatt viszont nem foglalkoztunk egymással, a mérkőzésre koncentráltunk, tette mindenki a saját dolgát.

– Vasárnap sorsolják a következő kör párosítását. Milyen ellenféllel lenne elégedett?
– Számomra teljesen mindegy, hogy kivel játszunk. A lényeg, hogy továbbjutottunk. Így plusz két mérkőzés vár még ránk ebben az évben. A harmadosztályban hamarosan véget ér az őszi szezon, jól jön ez a két találkozó a hosszú szünet előtt, így legalább kicsit rövidebb lesz a tétmérkőzés nélküli időszak.

– A bajnokságban sikerként vagy kudarcként élik meg a jelenlegi harmadik helyüket?
– Egy alakulóban lévő csapat vagyunk, mérkőzésről-mérkőzésre formálódik a társaság. A jelenlegi helyezésünket nem tartom csalódást keltőnek, érződik a teljesítményünkön, hogy egyre jobban összeáll a játékunk.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik