NB II

Egységes futballélet Sopronban

Csontos Zoltánnak szívproblémák miatt vissza kell vonulnia.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Jelentős szurkolói- és médiaérdeklődés mellett zajlott kedd este a Soproni VSE és az SC Sopron közös sajtóeseménye a GYSEV-palotában. Egy kialakuló, egységes soproni futballéletről beszéltek a jelenlévők. Elhangzott, hogy minden feltétel adva van az NB II-es csapat első ötbe kerüléséhez, amellyel alanyi jogon biztosíthatná bennmaradását a másodosztályban.

Az egykori kiváló játékos, Csiszár Ákos, az SC Sopron jelenlegi elnöke a többi között elmondta, hogy a korábban az élvonalbeli Sopron és a Haladás védőjeként is futballozó 26 éves Csontos Zoltán egészségi állapota, konkrétan szívproblémái miatt nem folytathatja sportpályafutását, azonban a labdarúgástól nem szakad el, a jövőben edzőként dolgozik a fiataloknál, illetve a felnőtt együttes mellett technikai teendőket lát el.

A vezetők hangsúlyozták: egyöntetű vélemény volt, hogy külföldi játékosra nincs szükség. A mai NB II nem indokolja azt, hogy idegenlégiós szerepeljen benne, hiszen vannak itt jó magyar játékosok is. Mi mellettük tettük le a voksunkat – mondta Csiszár Ákos.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik