NB II

Az ajánlat nem osztályfüggő!

Néhány héttel ezelőtt, május 10-én Gőbl Gábor együttműködési javaslatot küldött a Soproni VSE-nek.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Ezt most megújította: növelte a ráfordított összeg mértékét, ugyanakkor öt százalékkal csökkentette a tulajdonrész-igényét.

Az 1921-ben alapított SVSE NB II-es vagy NB III-as tagsága kedden vagy szerdán eldől. Mint köztudott, az újonc együttes kiesett a másodosztályból, de feltöltés esetén bennmaradhat. Erről az MLSZ elnöksége hivatott dönteni. Gőbl Gábor hangsúlyozta, részéről az ajánlat nem osztályfüggő!

„Szerepvállalásom esetén kifejezetten a Csiszár Ákos vezette soproni utánpótlás-nevelő egyesület U19-es bajnokságot nyert csapatát javasolnám megerősíteni néhány tapasztalt ex-soproni labdarúgóval, és őket szerepeltetném – áll a sportvezető sajtóközleményében. – Az edzőkérdésben nem nyilatkozom, mert arról addig nincs értelme beszélni, amíg az SVSE nem ad választ a megkeresésemre. Sopron városvezetésének támogatását magam mögött érzem. A szándéknyilatkozatot kedden délelőtt személyesen adtam át Skála János elnök úrnak.”

Gőbl Gábor sportvezetői tevékenysége meglehetősen szerteágazó és eredményes. A Soproni Postás női kosárlabdázóinak klubmenedzsere, majd a Diósgyőri KSK marketingvezetője, majd a női válogatott csapatvezetője volt. 2000-től a Matáv FC Sopron labdarúgóinak klub- és marketing-menedzsereként tevékenykedett, 2003 és 2006 között pedig ügyvezető igazgató volt. Az általa irányított soproni klub 2005-ben Magyar Kupát nyert, és többször is kiléphetett a nemzetközi porondra. Személyes meggyőzése révén előbb Antók Zoltán, majd Vizer Máriusz személyében meghatározó erejű résztulajdonosokat illetve szakmai befektetőket integrálta a soproni labdarúgásba.

1998-ban sportmarketinggel foglalkozó ügynökséget, 2000-ben pedig építőipari és ingatlan-beruházással foglalkozó céget alapított. 2006-2007-ben a ZTE Marketing és Rendezvényszervező Kft ügyvezető igazgatójaként tevékenykedett.

Gőbl Gábor szándéknyilatkozata ide kattintva, ajánlattételének anyaga pedig ide kattintva megtekinthető!
Olvasói sztorik