NB II

Bizonyítaná tudását

Gyánó Szabolcs szülővárosa ajánlatán is elgondolkozott.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Sopronban folytatja pályafutását a korábban a KTE-nél, a Vasasnál és a Zalaegerszegnél is megforduló 32 éves csatár. A Pécsről, bevallása szerint önhibájából távozó támadó honlapunknak adott nyilatkozatában elmondta, fűti a bizonyítási vágy, és szeretné, ha minél előbb végezne csapatával a következő szezonban.

– Természetesen bizonyítani szeretnék magamnak és az edzőknek is – kezdte Gyánó. – Ezért is igazoltam Sopronba.

Abba a csapatba, mely Gyánóval együtt eddig tizenkét új játékossal erősítette meg a keretét, és célja, hogy kiharcolja az NB2-es tagságot.

– A vezetők a beszélgetésünk során vázolták az elvárásokat. Célunk, hogy az első ötben végezzünk, hiszen az NB2 átszervezése miatt csak az élmezőnyben végző csapatok érezhetik biztonságban magukat. Ha ez nem sikerülne, akkor is minél jobb osztályozós helyet kell elérnünk. Én hiszem, hogy megcsíphetjük az első öt hely valamelyiket. Minőségi munka folyik a csapatnál, a vezetők mindent megtesznek, hogy minél erősebb kerettel vághassunk neki a bajnokságnak. Nem csak jól csengő nevek, hanem minőségi játékerőt képviselő játékostársak érkeztek a csapathoz.

A légiósként Portugáliát is megjárt támadónak több kérője is akadt, de a Sopron ajánlata tartalmazta a legtöbb konkrétumot, emiatt fogadta el a „leghűségesebb város” csapatának szerződését.

– Több megkeresésem is volt az NB2-ből, Ausztriából és az NB3-ból is. Két csapat, a Sopron és az NB3-as Dombóvár ajánlatai között gondolkoztam leginkább. Dombóvár a szülővárosom, ők is korrekt ajánlattal kerestek meg, emiatt gondolkoztam el azon, hogy oda igazoljak. Viszont a Sopron ajánlata volt a legkonkrétabb, így végül velük egyeztem meg – zárta szavait Gyánó Szabolcs.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik