NB II

Eugene Fomumbod ezúttal Veszprémben

Vágó Attila megkeresésére érkezett Veszprémbe a kameruni Eugene Eyah Fomumbod, s jó pár napja együtt tréningezett a csapattal.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Pályára lépett a Honvéd, a Ferencváros és a Siófok elleni edzőmeccseken is, legutóbb azonban Ajkán ki kellett hagynia a mérkőzést egy kellemetlen sérülés miatt. Immár újra bevethető állapotban van, s szerda délelőtt sikerült megegyeznie Cseresznyés Péter ügyvezetővel a veszprémi szerződésének tartalmában. A kontraktus aláírására délben sor is került, ennek köszönhetően két évig erősíti az NB II Nyugati-csoportjában szereplő csapatot – áll a klub honlapján.

A 27 éves védő korábban a Győri ETO és a Siófok színeiben 2006 óta összesen 52 élvonalbeli és 45 másodosztályú találkozón lépett pályára.

Veszprémi vonatkozású hír, hogy az Olasz Kupa-győztes SSC Napoli első csapatával kezdte meg a nyári felkészülést Novothny Soma, a VFC januárban kölcsönadott csatára. A 18 éves magyar futballista az első felkészülési mérkőzésen már be is mutatkozott a felnőtteknél, Trentino tartomány válogatottja ellen 9-0-ra megnyert meccsen 25 perc játéklehetőséget kapott Walter Mazzarri vezetőedzőtől.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik