NB II

Bali Péter fél év után távozik

A télen érkezett csatárnak egyelőre nincs ajánlata.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Az NB II Nyugati-csoportjában szereplő Veszprém FC vezetése és Bali Péter nem tudott egyezségre jutni a játékos további pályafutásáról, így a csatár szabadon igazolhatóvá vált. Bali az őszi idényt követően került Veszprémbe, 12 mérkőzésen jutott szóhoz, két gólja mellett egyszer kiállították.

Bali most új lehetőségek után néz. A korábban a Vasasban, Pápán és Siófokon is megforduló támadó a Rangadó.hu-nak elmondta, sajnálja, hogy így alakultak dolgok, hiszen nagyon jól érezte magát Veszprémben.

– Sajnos nem sikerült megegyeznünk a folytatásról, így új csapatot keresek magamnak – kezdte Bali Péter. – A vezetők nagyon korrektek voltak a tárgyalások során, de nem sikerült egyezségre jutnunk az anyagi feltételekben, így nem hosszabbítottam meg a szerződésemet. Békésen, harag nélkül köszöntünk el egymástól.

A játékos szívesen emlékszik majd vissza a Veszprémben eltöltött időszakra.

– Nagyon jól éreztem magam Veszprémben – folytatta a támadó. – Vágó Attilát már korábbról ismertem, az ő neve garancia volt arra, hogy jó helyre kerülök. Nagyon jó, pörgős edzéseket tartott a stáb, a játékostársaimmal is jól kijöttem, nagyon élveztem az ittlétet. Nagyon jó közegbe kerültem, sajnálom, hogy így alakult.

A csatárt a folytatásról is kérdeztük.

– A váltásban nem játszott közre egy esetleges másik lehetőség, egyelőre nincs más ajánlatom. Most új csapatot keresek. Megfelelő feltételek esetén mind hazai, mind külföldi csapattal szívesen tárgyalóasztalhoz ülnék – zárta szavait Bali Péter.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik