NB II

Edzőtrió a bajai csapat élén

A Goretity Gábor, Goretity Krisztián és Kernya Tibor alkotta szakmai stáb közösen irányítja a Bajai LSE felnőtt- és U19-csapatát.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Június 12-i ülésén a BLSE elnöksége döntött a felnőtt csapat edzői teendőinek ellátásáról, hiszen Bognár György távozott az együttes éléről – írja a klub honlapja.

A vezetőség megállapodott abban, hogy a felnőtt- és az U19-csapat szakmai munkájának együttes irányítására közös szakmai stábot állít fel. Ennek ellátására megállapodott Goretity Gáborral, Goretity Krisztiánnal és Kernya Tiborral. Egyre erősödik az utánpótlás-nevelés az egyesületben, ezért szükségesnek tartották a két együttes közötti szorosabb együttműködést.

A játékosok amatőrstátuszban szerepelnek, az elképzelések szerint a bajai iskolák egyikében tanulnak, vagy a térségben vállalnak munkát. Ennek megfelelően a csapat költségvetése igen alacsony lesz. Cél az U19-csapat dobogón maradása, az NB II-ben pedig a középmezőny.

A szakmai stáb hozzákezd az új csapat építéséhez. A fiatalok mellé elsősorban a korábban Bajáról eltávozott, tapasztalt játékosokkal tárgyal az egyesület, de várhatóan lesznek az NB I-es csapatok akadémiájáról, tartalékcsapatából érkező olyan játékosok, akik jó szakmai körülmények között szeretnének bizonyítani az NB II-ben.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik