NB I

Itt az eset, amiért Bödét kitette a csapatból Rebrov – VIDEÓ

Ha valaki még nem látta volna, hogyan dühöngött a Fradi ikonja.

Megírtuk: kedd délután robbant a hír, hogy az NB I-ben listavezető Ferencváros kitette keretéből a válogatott támadót, Böde Dánielt. Az ügy előzménye, hogy Böde a Mezőkövesd elleni lecserélése után látványosan fejezte ki érzelmeit a kispadon, csapkodott, káromkodott. Ez pedig nem tetszett Szerhij Rebrov vezetőedzőnek. Ez látható a lenti videón.

Orosz Pál vezérigazgató azt mondta az Origónak: Böde büntetése csak a Vidi FC elleni mérkőzésig érvényes, a januári felkészülést már együtt kezdheti meg a csapattal. Bővebben itt olvasható az indoklása.

A Rangadó.hu értesülései szerint ez azonban még nem jelenti azt, hogy tavasszal is a Fradiban szerepel majd a közönségkedvenc játékos. Úgy tudjuk, Bödének nem ez az első nézeteltérése Rebrovval, csupán az első olyan, amely a kamerák előtt zajlott.

Az eset után a szurkolók nekiestek Rebrovnak, de a korábbi magyar szövetségi kapitány is megkérdőjelezte az ukrán vezetőedző döntését.

Böde Dániel durcás volt, de Rebrov már látott ilyet

Kicsit durcás volt lecserélése után Böde Dániel, aki valószínűleg nem imát mormolt az orra alatt.Simek Péter megérti a támadót, edzője, Sergei Rebrov szerint viszont Bödének és a szurkolóknak is el kell fogadniuk a döntését. Részletek a Fradi–Kövesdről: http://bit.ly/2QhdPNs.

Közzétette: M4Sport – 2018. december 8., szombat

Címlapkép: fradi.hu

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik