NB I

A Vidi ultrák megmondták, mikor oldják fel a bojkottot

Vajon eleget tesz a kérésnek a fehérvári klubvezetés?

A Mol Vidi FC szurkolói csoportja, az RBD Ultras hivatalos közösségi oldalán tett közzé közleményt, amelyben „tájékoztatni szeretné az érdeklődő Videoton szurkoló társainkat valamint a közvéleményt négy  pontban összefoglalva a jelenlegi helyzetet.”

Mint ismert, az ultrák azóta bojkottálják a meccsre járást, hogy a klub új névvel vágott neki a 2018-209-es szezonnak, a címert pedig aktualizálták.

Mi a legfontosabb?

Örülnek a csapat eredményeinek, óriási sikert értek el, büszkék rájuk, ezt ki is fejezték azzal, hogy meglátogatták a játékosokat az edzésen. Videón az őrületes hangulat ITT. 

Mit tettek eddig?

„A fájdalmas bejelentés óta számos levelet írtunk, megannyi telefont bonyolítottunk, találkozót szerveztünk és csoporton belül is folyamatos az érvek, gondolatok felsorakoztatása, hogy megtaláljuk a mindenki számára kielégítő megoldást.”

A szurkolói csoport szerint a klubvezetés részéről az utóbbi hetekben passzivitást éreztek, a továbbiakban is mindent megtesznek, hogy a kommunikáció és az egyeztetések ne szakadjanak meg.

Mi lett az egyeztetések konklúziója?

„… a névről a vezetőség nem tárgyal, ezért az alábbi döntést hoztuk: szeretnénk egy darabka történelmet látni szeretett klubunk címerében, kérésünk, hogy ott jelenjen meg a VIDEOTON felirat (csatolva). Amennyiben ez teljesülne, azonnal feloldanánk a bojkottot”

Hogyan látják a jövőt?

„A fenti döntésünkről informáltuk a tulajdonost (is), mi ezzel az igényeinket minimalizáltuk annak érdekében, hogy visszatérhessünk oda, ahol negyed százada éljük életünket. Változni mindenképpen fog a klub címere, a csoportkör és az európai szövetség címer szabályzata miatt, vagyis úgy gondoljuk, hogy egyáltalán nem kértünk lehetetlent”

Az RBD’92 Ultras szeretné tájékoztatni az érdeklődő Videoton szurkoló társainkat valamint a közvéleményt 4 pontban…

Közzétette: RBD Ultras – 2018. szeptember 4., kedd

címlapkép: Szirtesi László /Getty Images

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik