NB I

Kőkemény üzenet: így állt ki a Fradi-tábor a fehérváriak mellett – FOTÓ

A Vidi-meccseket továbbra is bojkottáló ultráknak üzentek a zöld-fehér drukkerek.

Izgalom, bombagólok, feszültség, végül pedig pontosztozkodás az NB I hétvégi rangadóján, a 2-2-vel záruló Ferencváros–Mol Vidi FC összecsapáson – Lovrencsics Gergő valószínűleg élete gólját lőtte, de Nikolov találata is védhetetlen volt, ide kattintva megnézheted ezeket.

A négygólos találkozó a szurkolóknak köszönhetően remek hangulattal is párosult, a hivatalos adatok szerint 14 520-an figyelték a két élcsapat meccsét a Groupama Arénában. Aki pedig éles szemmel fürkészte a lelátót, észrevehette, hogy a Fradi-tábor egy kihúzott molinóval üzent a Vidi-meccseket a név-és címerváltozás miatt bojkottáló fehérvári B-középnek.

A Videoton szurkolói többször is kiálltak a Fradi tábora mellett, amíg nem lehettünk ott a lelátón. Nem felejtünk! – írja a Green Monsters szurkolói csoport a Facebookon, utalva többek között az emlékezetes 2015. augusztus 8-i Videoton-FTC bajnokira, amikor a vénaszkenner ellen demonstráló zöld-fehér drukkerek egy év után jutottak be újra csapatuk meccsére a Vidi-tábor segítségével.

Az ultrák nélkül elhalványul minden győztes meccs! A név nem játék: Videoton! – így szólt a Fradi-drukkerek üzenete vasárnap.

címlapfotó: fradi.hu

A Videoton szurkolói többször is kiálltak a Fradi tábora mellett, amíg nem lehettünk ott a lelátón. Nem felejtünk!"Az ultrák nélkül elhalványul minden győztes meccs! A név nem játék: Videoton!"

Közzétette: Green Monsters – 2018. szeptember 2., vasárnap

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik