NB I

Nagy bejelentés jön ma a Vidinél, Nikolics már Dzsudzsákot emlegeti

Jelentősen erősít a magyar bajnok.

Ahogy azt a Rangadó vasárnap is előrevetítette, nagy nap lehet a hétfő Székesfehérváron. Az Európa Liga csoportkörébe jutott, és többek közt a Chelsea-t is Magyarországra hozó együttes erősítésre szorul, ezt Marko Nikolics edző és Kovács Zoltán sportigazgatója is többször hangsúlyozta.

Mi több, a Vidi FC edzője a vasárnapi rangadót követő sajtótájékoztatón egészen nyílt kártyákkal játszott.

Bővebb keretre van szükségünk ez tény, remélem, egy játékost hamarosan bejelenthetünk, de ebben nem én vagyok az illetékes. Neveket nyilván nem mondok, de önök az újságírók, biztosan tudják, már kiről van szó. Dzsudzsák Balázs? Tisztelem szakmailag és emberileg is. Szerintem minden Magyarországon dolgozó edző örülne, ha az ő csapatában lenne – idézi Nikolicsot a klub honlapja.

Mint írtuk, információink szerint közelednek az álláspontok Dzsudzsák és a Vidi vezetői közt, és elképzelhető, hogy a szélső az egyik bulvárlap által nemrég bedobott havi 48 millió forintnál lényegesen alacsonyabb fizetésért ír alá a Vidihez. Itt megmutattuk azt is, milyen elképesztő pénzért futballozott az elmúlt évtizedben.

Könnyen előfordulhat, hogy a hétfői nagy bejelentés még nem Dzsudzsáké, hanem a bolgár válogatott Georgi Milanové lesz. A Grasshopperst és a CSZKA Moszkvát is megjárt futballistáról itt írtunk.

Nyitókép: AFP/KARIM JAAFAR

Olvasói sztorik