NB I

Új csapata huszonnégy órán belül bejelentheti Dzsudzsák szerződtetését

Az már eldőlt, hova nem igazol…

Noha „visszautasíthatatlan” ajánlatot kapott, szinte bizonyos, hogy Dzsudzsák Balázs nem igazol a megyei bajnokságban szereplő Siklós FC-be. Információink szerint egy másik magyar csapatnak lényegesen jobb esélyei vannak a tíz éve légiósként szereplő válogatott futballista hazacsábítására. Ez a klub a

Mol Vidi FC.

A Rangadó értesülései szerint közelednek az álláspontok, és elképzelhető, hogy a szélső az egyik bulvárlap által nemrég bedobott havi 48 millió forintnál lényegesen alacsonyabb fizetésért ír alá a Vidihez. Itt megmutattuk azt is, milyen elképesztő pénzért futballozott az elmúlt évtizedben.

Úgy tudjuk, Dzsudzsák Balázs több külföldi ajánlatot is visszautasított az elmúlt napokban, igencsak jó pénzért mehetett volna a „világ végére” (nem Hamburgba, annál sokkal, de sokkal messzebb). Mindez akár azt is jelentheti, hogy honfitársunk hajlik arra, hogy hazatérjen. Tegyük hozzá, az Európa Liga csoportkörében szereplő Vidiben sokkal inkább megmutathatja magát, mint az arab al-Vahdában.

Ahogy arról beszámoltunk, Kovács Zoltán, a Vidi sportigazgatója nem volt ott az Európa Liga csoportkörének monacói sorsolásán, ugyanis gőzerővel dolgozott a csapat megerősítésén. Értsd: pénteken is tárgyalt.

Ha sikerrel, már hétfőn jöhet a nagy bejelentés…

Nyitókép: AFP/ATTILA KISBENEDEK

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik