NB I

Haladás: Ugrai szervezetében gyulladás van

Az orvosok sem tudták megállapítani a baj forrását.

Kapcsolódó cikkek

Hiába a nyáron megerősített játékoskeret, Mészöly Gézának, a Szombathelyi Swietelsky-Haladás vezetőedzőjének olykor nem volt könnyű dolga, ősszel sorra sérültek meg játékosai. Különösen a támadószekcióból dőltek ki labdarúgók, egyik kulcsembere, Leandro Martínez például három és fél hónapig nem játszhatott, a támadó augusztus 22-i belső oldalszalag-sérülése után december 2-án, a Debrecen ellen visszatért, ám térde nem bírta az NB I-es terhelést.

Leandro Martínez térde korábbi sérülése miatt instabil, ezért visszatérése után hiába játszott már néhány meccset, izomsérülés szenvedett. Az biztos, hogy január 4-én még nem kezdheti el az edzéseket, az a legfontosabb, hogy a térde teljesen rendbe jöjjön – mondta Mészöly Gézától vezetőedző a klubhonlapnak.

– A tavaly júliusban bokatörést szenvedett Török Milán rehabilitációja szépen halad, de neki először az U19-es csapatban kell formába lendülnie. Ugrai Roland szervezetében gyulladás van, egyelőre az orvosok sem tudták megállapítani a baj forrását, vélhetően ő sem kezdheti el a tréningeket január elején. Fehér Zoltán körülbelül január közepétől készülhet velünk, mert a korábban beszakadt térdszalagja helyén gyulladás keletkezett. A részleges bokaszalag-szakadást szenvedett Sasa Popin az őszi szezon utolsó meccsein már kerettag volt, ám akkor még nem volt teljes értékű futballista. A felkészülés kezdetére viszont teljesen rendbejön. A Puskás Akadémia ellen Bosnjak Predragnak beszakadt a hasfalizma, le is kellett cserélnem, de ő is velünk kezdheti az alapozást.
Ami Dudás Ádámot illeti, a támadó korábban operált térdét felnyitották, kisebb műtétet hajtottak rajt végre, jelenleg rehabilitációját végzi – tette hozzá.

Olvasói sztorik