NB I

Kétszer edzőtáborozik télen a Haladás

Kapcsolódó cikkek

Kedd délután hagyományos, év végi taggyűlést tartott az NB I hatodik helyén álló Szombathelyi Swietelsky-Haladás tulajdonosi köre. A zöld-fehérek január 4-én kezdik a felkészülést a tavaszi szezonra, a tervek szerint kétszer is külföldön készülnek – írja a klub hivatalos honlapja.

– Mészöly Géza vezetőedző beszámolt az őszi szezonról, értékelését elfogadták a tulajdonosok – mondta Tóth Miklós, a vasiak ügyvezető igazgatója. – A csapat január negyedikén kezdi a felkészülést, a tervek szerint az első héten még a Rohonci úton edz az együttes, majd tizenegyedikétől hatnapos horvátországi edzőtáborba utazik. A pontos hely még nem ismert, de vélhetően az Isztriai-félszigeten készül a csapat és jelen állás szerint nem játszik edzőmeccset – ám ez még változhat.

– A hazaérkezés után valószínűleg már az Illés Béla Football Akadémián tréningezik a keret, majd huszonharmadikán tíznapos dél-olaszországi vagy törökországi edzőtáborba utazik – folytatta Tóth Miklós. – Bármelyik ország is lesz a befutó, ott már edzőmeccseket is vív a gárda. Ami a játékoskeretet illeti, legfontosabb, hogy egyben tartsuk a jelenlegi csapatot, egyelőre nincs érdeklődés játékosaink iránt. Egy labdarúgót igazolnánk. Azt, hogy milyen posztra, és, hogy magyart vagy külföldit, nem szeretném elárulni.

Olvasói sztorik