NB I

Két hónap után hazamehetett Lázár Bence

Négy napra kiengedték a kórházból Lázár Bencét, az Újpest korábbi futballistáját. A Sport TV szakkommentátoránál szeptember közepén diagnosztizáltak leukémiát.

Kapcsolódó cikkek

Két hónap kezelést követően hagyhatta el először a Szent László Kórházat Lázár Bence. Az egykori Újpest-játékos hősies küzdelmet vív a gyilkos kór ellen, amely szeptemberben támadta meg szervezetét – írja a Blikk.

– Hihetetlen, hogy az ember kerülhet olyan helyzetbe, amikor minden fájdalmat vállal, ép ésszel nézi végig önmaga kínzását, hogy élhessen, mert igazán élni akar – írta meg gondolatait betegségéről a közösségi oldalán a 24 éves egykori játékos, aki kórházi fotókat is posztolt a keserű szavak mellé.

Ezt követően a magyar futball társadalma egy emberként biztosította támogatásáról Lázár Bencét: Törőcsik András, az Újpest legendája írt neki biztató szavakat, a válogatott játékosai pedig Dzsudzsák Balázs vezetésével megható videóban kívántak jobbulást neki. Természetesen az őt alkalmazó Sport Televízió is mindenben támogatja, de példának okáért a TrollFoci és a magyarországi Inter-szurkolók csoportja is jótékonykodtak.

Lázár Bence kórházba kerülése óta 60 nap telt el, és ha csupán rövid időre is (négy napra), de hazalátogathatott a fiatal exfocista. A Veled vagyunk, Bence elnevezésű Facebook-csoport képeket is közölt Bence hazatéréséről.

Eljött a NAGY NAP ! 2 hónap kórházi kezelés után 4 nap otthon! Mindenki várta már nagyon haza Bencét 🙂 Kedvencei is virítottak a szeretet szalaggal, lufival és “hiányoztál” táblácskával a nyakukban 🙂

Szerző: Veled vagyunk Bence2015. október 28.

Olvasói sztorik