NB I

Súlyos betegséggel kezelik Lázár Bencét

Élete legnagyobb csatáját vívja az Újpest korábbi játékosa.

Frissítve:

A Nemzeti Sport Online úgy tudja, a visszavonulását tavaly bejelentő volt labdarúgó leukémiás.


Kegyetlen az élet Lázár Bencével, akinek éppen egy éve kellett felhagynia a labdarúgással, nem szűnő gerincfájdalmai miatt. Az Újpest korábbi csatárát a magyar foci egyik legnagyobb tehetségének kiáltották ki, ám pályafutására a rendszeresen jelentkező egészségügyi panaszok rányomták a bélyegét – írja a Bors.

2012-ben gerincműtétnek is alávetette magát, amit kilenc hónapos rehabilitáció követett, ám a deréktájon érzett fájdalmai továbbra sem szűntek. Végül hatvan NB I-es meccsen szerzett 15 góllal a háta mögött meghozta a nehéz döntést, befejezte a játékot, ám a focitól továbbra sem szakadt el, a Sport TV szakkommentátorként kezdte el foglalkoztatni.

Lázár az utóbbi időben egyre több szerepet kapott a csatornánál, éppen ezért szúrt szemet, hogy két hete teljesen eltűnt a képernyőről. Eközben a korábbi csatár az – azóta már privátra állított – Instagram közösségi oldalára kórházi képeket töltött fel magáról, amelyek mellé sokatmondó üzeneteket is írt. Saját bevallása szerint élete legnagyobb csatáját vívja a Szent László Kórházban.

„Hihetetlen, hogy az ember kerülhet olyan helyzetbe, hogy minden fájdalmat vállal, ép ésszel nézi végig önmaga kínzását, hogy élhessen, mert igazán élni akar.”

A napilaptól természetesen megkeresték Lázárt, ám a telefonhívásokat nem fogadta, és egyelőre a Sport TV-nél sem tudtak felvilágosítással szolgálni az állapotáról. Úgy tudni, hogy a játékosnak nagyon súlyos betegsége van, aminek vélhetően hatása volt a korábbi gerincbántalmaira is.

Olvasói sztorik