NB I

Lázár Bence: visszatérek!

Száz százalékig biztos benne, hogy legyőzi a kórt, és hamarosan újra a képernyőn mosolyog.

Kapcsolódó cikkek

Lázár Bence, a Sport TV állandó szakértője a Harmadik Félidő című műsorban tájékoztatta a nézőket betegségéről. Elmondta, száz százalékig biztos benne, hogy legyőzi a kórt, és hamarosan újra a képernyőn mosolyog.

A fiatalon, egészségügyi okokból visszavonuló csatárnál leukémiát diagnosztizáltak, már felvette a harcot a betegséggel, és nagyon bizakodó.

„Rengeteg üzenetet és telefonhívást kaptam, ami rengeteg erőt ad a harchoz – fogalmazott Lázár Bence. – Jól esik, hogy mindenki mellettem áll. Ha név szerint is kiemelhetek valakiket, akkor okvetlenül megemlítenémDzsudzsák Balázst, Elek Ákost, Szalai Ádámot, a Diósgyőrt, a Videotont, az Újpestet, a Fradit. Még a legnagyobb ellenfelek is mellettem állnak, egyértelmű, hogy meggyógyulok! Egy ideig hiányozni fogok a képernyőről, de tudom, hogy ott a helyem, és rövid időn belül ott is leszek.”

Petur András műsorvezető örömmel vette, hogy barátja még most is képes bosszankodni azon, hogy az Újpest a hétvégén simán kikapott a Videotontól.

„Természetesen minden meccset figyelemmel követek, sajnos most van rá időm. Az Újpest meccseit mindig kiemelt figyelemmel követem, most is bosszankodtam, hogy nem sikerült nyerni, pedig reménykedtem, hogy zárkózunk és elindulunk felfelé” – mondta Lázár Bence.

A csatár arra a kérdésre, hogy mit lehet érte tenni, így felelt:

„Minden üzenetnek, erőt adó SMS-nek, kedves szónak nagyon örülök. Konkrét tárgy vagy tennivaló nincs, nekem már az is hatalmas dolog, hogy ennyien keresnek és biztatnak. A legjobban az esik, hogy mindenki tudja, mennyire erős vagyok. Huszonhárom évesen abba kellett hagynom a labdarúgást, ez fizikailag és lelkileg is annyira megerősített, hogy száz százalékban biztos vagyok benne, ezek átsegítenek a nehézségeken. Teljesen gyógyultan térek vissza a munkába és az életbe.”

A leukémiával küzdő játékosnak a nagy rivális Ferencváros is mielőbbi gyógyulást kívánt, a Diósgyőr pedig árverést szervezett a gyógyíttatása költségeinek fedezésére.

Olvasói sztorik