NB I

Törőcsik is üzent Lázár Bencének

Kapcsolódó cikkek

Az egykori újpesti labdarúgólegenda, Törőcsik András is üzent betegágyáról a súlyos betegséggel küzdő Lázár Bencének. A Foci Retro Képek KZ Facebook-oldal bejegyzése szerint beteglátogatáson járt az ikonnál Böőr Zoltán technikai igazgató és kollégája.

Böőr még nem találkozott soha a legendával, de jobban szeretett volna a pályán összefutni vele egy kis focizgatás közben. Sajnos ez már nem adatott meg, de így is megtiszteltetésnek érzi, hogy egy rövid ideig beszélgethettek egy kicsit a fociról. A technikai vezető és kollégája egy kis süteménnyel kedveskedtek Törőnek, mert tudják az a mindene, amit jóízűen fogyasztott,de nem maradhatott le az újpesti újság sem, ami részletezi mi újság a csapat háza táján.

A beszélgetés alatt kitértek Lázár Bence állapotára is, és egy üzenettel készültek Bence felé. Törő nagyon sajnálta, hogy egy fiatal tehetséges sportoló ilyen komoly betegséggel küzd, sok erőt, kitartást kíván neki a gyógyuláshoz és üzeni, hogy “vele van!” Törőcsik András a látogatás végén dedikált Bencének egy fotót, amelyet Böőr Zoltánnak adott át, hogy juttassák el az ifjú sportolónak.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik