NB I

Vezetői szinten tiltották meg a tapsot a fradistáknak?

A 24.hu szerint már az ultrák is harcban állnak egymással.

Kapcsolódó cikkek

A szerdai Magyar Kupa-mérkőzés után bebizonyosodott, tovább dúl a harc a Fradi-klubvezetés és a vénaszkenner miatt fellázadó, sztrájkoló különböző ultracsoportok között – írja a 24.hu.

Thomas Doll együttese szerda délután tízet lőtt a megyei első osztályú Nagyecsednek. A zöld-fehéreket szép számú szurkoló kísérte el a Budapesttől bő 280 kilométerre lévő, a román határ mellett található településre. A labdarúgók azonban valamiért nem köszönték meg az utazást és a biztatást a fanatikusoknak, elmaradt a mérkőzést után ilyenkor szokásos Fradi-tábor elé vonulás, taps, közös ünneplés.

A szurkolók Facebook-csoportjának hozzászólásaiban azt sejtetik, hogy vezetői szinten tiltották meg a játékosoknak az ultrákkal történő „bratyizást”, mivel a vénaszkenner kötelező használata miatt annak bevezetése óta megy a háború a klub és a különböző ultracsoportok közt.

A Fradi különböző szurkolói Facebook-csoportjainak hozzászólásait böngészve a 24.hu azt látja, azon túl, hogy többen kijelentették, idegenbe sem kísérik el a csapatot, már az ultrák is harcban állnak egymással. Meglehet, a klubvezetés áll nyerésre.

Nagyecsed-Ferencváros 0:10 Magyar Kupa mérkőzés. Simán továbbjutottunk. A Tábor ott volt. Hajrá Ferencváros! A csapat NEM ment oda a Táborhoz megköszönni a szurkolást…

Posted by FradiMob on 2015. október 14.

Posted by FradiMob on 2015. október 14.

Olvasói sztorik